Celientje1 » Specials » Overnachten op doorreis
Celientje1: Informatie van A tot Z

Hotels om te overnachten op weg naar de vakantiebestemming

Als de dagen langer worden en er vrije dagen in het vooruitzicht zijn dan wil men graag een route gaan uitstippelen om een paar dagen weg te gaan of voor de zomervakantie. Het is dan prettig om een overzicht te hebben van de mogelijkheden voor een overnachting onderweg.

Er zijn diverse mogelijkheden te vinden

Men kan op de route naar de vakantiebestemming vooraf reserveren in een van de hotelketens die ons allen bekend zijn. Er komen steeds meer mogelijkheden voor een leuke onderbreking onderweg en daarbij heeft men de keuze uit:
  • Goed, eenvoudig en betaalbaar
  • Hotel aan de snelweg, maar wat duurder
  • Logishotels in steden of dorpen.

Goed, eenvoudig en betaalbaar

Om goed, eenvoudig en betaalbaar te overnachten zijn de B&B hotels aan te bevelen. Deze hotels zijn schoon, de kamers zijn modern ingericht en het ontbijt is royaal en van goede kwaliteit. Voor gezinnen met kinderen bieden deze hotels echt waar voor hun geld omdat met met meerdere personen op één kamer kan overnachten. Prijs/ kwaliteitverhouding is uitstekend.

Hotel aan de snelweg maar wat duurder

Als men wat uitgebreidere mogelijkheden zoekt dan zijn de Campanile hotels erg praktisch. Men overnacht in een wat ruimere kamer met uitstekende bedden en koffie- en thee faciliteiten zijn op de kamer aanwezig. Het parkeren is geen probleem omdat men de auto meestal vlak voor de kamer kan parkeren. Veel Campanile hotels worden in 2011 gerenoveerd en voorzien van nog betere bedden, dekbedden en moderne uitvoering van de badkamers. Op de terreinen van de Campanile hotels vindt men vaak ook Première Classe hotels . Deze zijn goedkoper maar ook van mindere kwaliteit. Men heeft wel als voordeel dat men indien men reserveert meestal gebruik mag maken van het restaurant van Campanile.

Met wat meer tijd lekker slapen en culinair genieten

Als men wat meer tijd ter beschikking heeft dan loont het beslist de moeite om van de snelweg af te gaan en een stad of dorp in te rijden op zoek naar een Logishotel. Deze hotels met hun schoorsteentjes en stoofpotten zijn beslist een bezoek waard. De schoorsteentjes zijn symbolen voor de kwaliteit van het hotel en de stoofpotten zijn de symbolen voor datgene wat men van de keuken mag verwachten. Vaak kan men de auto op eigen terrein parkeren en wordt men charmant ontvangen. Vaak betreft het wat oudere, grote huizen en de kamers zijn soms klassiek ingericht. Het diner is een waar genoegen zodat men de volgende dag weer op zijn gemak verder kan rijden. Ook deze hotels kan men vooraf reserveren.

Aan U de keuze. Goede reis!
B&B hotels om goedkoop en prettig te overnachten

B&B hotels om goedkoop en prettig te overnachten

Wanneer men een lange reis moet maken is het handig om een hotel vlak aan de grote weg te vinden waar het schoon, prettig en goedkoop is om te kunnen overnachten. Als het ontbijt dan ook nog aan de ve…
Campanile hotels zijn prima voor een overnachting onderweg

Campanile hotels zijn prima voor een overnachting onderweg

Campanile hotels vinden we in diverse landen en vooral langs snelwegen. Ze zijn meestal gemakkelijk te bereiken en omdat het een hotelketen is is de inrichting van de hotels overal identiek. De servic…
Logis hotels in Frankrijk uitgebreid naar meer landen

Logis hotels in Frankrijk uitgebreid naar meer landen

Logis de France is al jarenlang een begrip in Frankrijk. In vele kleine dorpen vindt men een hotel waarbij men de keuze had uit meerdere " schoorsteentjes".Het is iedere keer weer een verrassing om de…
Gepubliceerd door Celientje1 op 23-04-2011. Het auteursrecht van deze special ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden.
Schrijf mee!